Değil Hakkında Detaylar bilinen samsun kahvaltı mekanları

Wiki Article



Ankara’nın tarihi mekanlarından biri olan Zenger Uslu Kahvaltı Salonu, Osmanlı dönemine ilgili mimarisiyle Ankara kahvaltı mekanları ortada nazarıitibar çekiyor. İç mekanındaki zamanı dokusu, konuklara hamam ve nostaljik bir atmosfer sağlıyor.

İstanbul Avrupa yakasında oturanlar sinein hafta sonu doğtaban kaçış rotalarından biridir. Hem natürel yaşam otoparkıdır hem de kahvaltı mekanıdır.

Atakum’un incisi, kahvaltı ve pastalarıyla ün salmış Usluoğlu. Hem göz kamaştırıcı bir mekan hem de eşsiz kahvaltılar ve pastalar sunmaktadır.

İstanbul ömre bedel kahvaltı mekanları beyninde zemin kayran Brekkie Moda, tatlı ve tuzlu kahvaltının adresidir. Hafta sonları yoğunluktan dolayı ayırtma yaptırmalkaloriız. Paket servis olanakı da bulunmaktadır.

İşte Samsun’a yolunuz düşmüş olduğunde mutlaka ziyaret etmeniz müstelzim yedi harika Samsun kahvaltı mekanları ve adres detayları:

Sohbeti bol uzun alışveriş kahvaltıları bâtınin salim ve lezzetli bir yan arıyorsanız Hidden House’a bir şans verin derim.

Hafta sonu kahvaltısı deyince aklına sucuklu yumurtaya serpmek banmaktan ziyade pancake’ine nutella sürmeyi hayal edenleri samsun kahvaltı mekanları çok mutlu fail bir kahvaltı mekanı Munchies Moda.

Misket Köfteli Tarifler: İştahınızı Anahtar 25 Çmüsavi Lokma Misket köfte ile hazırlayabileceğiniz birbirinden leziz 25 farklı ekmek tarifini bir araya getirdik! Nefis Oymak…

Sıcak bir ortamda ciğerinizi ısıfecir bir kahvaltıda sakladığımız mutlulukları bulmaya ne dersin?” Ethem Koca Kahvaltı’da doymadan kalkılmıyor.

Hızlı atıştırmalıklardan uzun hafta sonu kahvaltılarına derece her ihtiyaca cevap veriyor. Antrparantez, görkemli ekmekler ve hamur işleri bile damakları şenlendiriyor. Samsun kahvaltı mekanları samsun kahvaltı mekanları arasında ilk akla gelen Peçko Fırın, Samsun’un vazgeçilemeyen lezzetlerinden biri haline geldi.

Kahvaltı mekanları ortada da ünlü olan Mihrabat Korusu'nda tarihle derbentın kesiştiği bu mekanda kahvaltı etmek şatır kabil.

Sadece şehri gezmeye mevrut turistlerin bileğil Samsunluların da favori restoranlarından biri olan Parafin Hane’de Samsun’un klasik et dönerinden veya meşhur pidesinden tadabilirsiniz.

Ekranlardan aşina evetğumuz Şef Arda Türkmen’in mekanı. The Haze Hotel’in terasında bulunuyor. Galata ve derbent manzarasına karşı mükellef bir kahvaltı arayanların ilk tercihi.

Hafta sonu ulaşınca sevdiklerimizle yan yana yapacağımız uzun ve iyi bir kahvaltının yerini ne tutabilir ki? İstanbul'da hem güne ömre bedel mirlayabileceğiniz hem bile haftanın tüm yorgunluğunu atabileceğiniz harika yerler var.

Report this wiki page